fbpx
  • Studio Frid Hälsa

    Utbildningar lymfmassage
    Föreläsningar om lymfsystemet

Inspiration – Energi – Kunskap

Helena heter jag och är holistisk rådgivare inom träning, kost och hälsa sedan 2008. Grundare av Studio Frid i Malmö AB som idag är Malmös ledande yoga & pilatesstudio med tillhörande behandlingsavdelning. Numera jobbar jag enbart med utbildningsföretaget, Studio Frid Hälsa AB, där jag utbildar andra terapeuter i olika metoder för lymfhälsa. Jag håller grundkurser i lymfmassage i Malmö samt föreläsningar inom kvinnohälsa, lymfhälsa och företagande.

Jag har alltid varit intresserad av kroppen, både den fysiska delen och mentala måendet. och har genom en rad år utvecklat olika kurskoncept inom yoga och pilates i kombination med stressreducering och andningstekniker.

Med en pedagogisk universitetsexamen i botten har jag vidareutbildat mig till friskvårdsterapeut, kostrådgivare KBT, friskvårdsmassör, lymfmassör, koppning och tejpning för främjat lymfflöde samt en rad pilatesutbildningar på både matta och maskiner. Specialutbildningar i träning för kvinnor i klimakteriet, diastasis recit och före- och efter graviditet har jag också hunnit med samt en 200 h yogalärarutbildning.

Jag fortsätter att ligga i framkant för nya trender inom hälsa och friskvård för att kunna ge dig fler ”redskap” i ditt företagande.

Helena Hagman