fbpx
  • Massage

Massage

 

Studio Frid erbjuder flera olika typer av massage. Du kan välja mellan Klassisk svensk massage, Deep tissue massage, Aromamassage och Medicinsk fibromassage.

Svensk klassisk massage

Svenska klassisk massage anpassas alltid efter dina behov. Metoderna varierar beroende på om du kommer i avslappningssyfte eller vill genomgå behandling av muskulära skador eller besvär med smärta.

Detta är en form av massage där massören jobbar med kroppens mjukdelar, så som hud, bindväv, muskler, senor osv. Syftet med massagen är att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna orsaka skador och problem längre fram. Denna massageform används även för att behandla lindrigare besvär som uppstått i samband med muskelspänningar. Massagen gör dessutom att återhämtningsprocessen i musklerna ökar jämfört med om musklerna bara får vila.

Beroende på dina behov är det väldigt olika hur många gånger man behöver gå på massage för att det ska bli bra. För vissa rekommenderas det att man går regelbundet.

Aromamassage

Aromamassage är en skön och avslappnande massage. Under massagen används eteriska oljor både för huden och för doftsinnet. Olika oljor har olika egenskaper och vilka som används beror på vad du och massören vill uppnå. Själva massagen är väldigt mjuk och de jämna och lugna trycket som följer ett medvetet rörelsemönster aktiverar oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra.

Priser

Följande priser gäller oavsett vilken typ av massage du vill gå på:

25 min – 450:-
55 min – 750:-
85 min – 995:-

Går du på regelbunden massage passar våra paketerbjudanden dig!
Med paketen kan du även mixa mellan behandlingar så länge du väljer samma längd.

3 x 25 min – 1290:-
3 x 55 min – 2150:-
3 x 85 min – 2850:-

5 x 25 min – 2100:-
5 x 55 min – 3400:-
5 x 85 min – 4500:-